Werkwijze

JEvens Interieurbouw kan ingeschakeld worden voor zowel kleine als grote (renovatie)projecten. Heb je zelf een idee of is er al een ontwerp gemaakt? We komen ter plaatse alles nauwkeurig opmeten en maken steeds een offerte op maat.

Ook als het gaat om deelprojecten, waarbij er samengewerkt wordt met andere firma’s, komen we met plezier een kijkje nemen. Samen overlopen we dan de gewenste materialen en de planning. We denken oplossingsgericht mee en voelen onze klanten zeer goed aan, je kan dus rekenen op ons eerlijk advies. Door onze ervaring en op basis van jouw specifieke wensen, kunnen we je een prachtig, conceptueel eindresultaat bieden.

Werkwijze Jevens Interieurbouw - img 1

Wij werken steeds met betrouwbare partners en zo kwalitatief mogelijke materialen.

Werkwijze Jevens Interieurbouw - img 2

Wij werken steeds met betrouwbare partners en met kwalitatief materiaal, rekening houdend met het vooropgestelde budget. Uiteraard steeds in samenspraak met onze klanten.

Ons team staat intussen bekend om de vlotte samenwerkingen, fijne werknemers en een transparante, oplossingsgerichte aanpak. We handelen snel, zodat deadlines niet in het gedrang komen.

VRAAG NU JE OFFERTE AAN >